Saknad
Publicerat den

13 år skulle du blivit idag. Istället så fick du somna in på Lillemannens första födelsedag. Vi saknar dig massor Ninza!
 
/M
 



Awkward
Publicerat den

En timme till fick jag sova innan Loppan väckte mig igen. Och nu verkar det inte som om hon tänker sova nått mer alls idag. Attans...
 
För övrigt så känner jag mig som en gammal disktrasa. Ska passa på att krypa ner i soffan och kolla på några avsnitt av Awkward medans Loppan sprattlar loss i babygymmet.
 
 
Jag måste ju vara världens tråkigaste person att vara med just nu. Tur att Lillemannen fick vara hos farmor och att Loppan blir glad bara man gör lite ljud och knasiga miner.
 
/M
 



Morron
Publicerat den

Vaknade nyss med en dundrande huvudvärk och en röst som nästan är helt väck. Känner mig inte riktigt redo att lämna min sköna säng än så jag försöker underhålla Loppan så gott det går. Just nu försöker hon äta upp ansiktet på en gris.
 

Lillemannen ska till sin farmor och farfar idag så han slipper vara hemma med sin tråkiga mamma. Sen blir det hockey för honom ikväll men den orkar jag inte gå på. Fan!
 
Nä, nu tamejtusan somnade Loppan om (med grisen i högsta hugg). Då ska jag också passa på att sova en stund till.
 
/M
 
 



Förkyld
Publicerat den

Mörkret smyger sig på allt tidigare om kvällarna nu. Hösten är här. Det innebär tända ljus och mys i soffan framför dumburken.  
 
Hösten har ju sin charm men den är också startskottet för förkylningsperioden. Och det är just det jag gör nu, avverkar min första förkylning. Tur att man har sällskap i soffan. 
 
 
Förra veckan var det två besök på vårdcentralen med de stora barnen. Båda besöken slutade med penicillin mot dubbelsidig öroninflammation. Lillemannen har avslutat sin kur och har en tid på öron nästa vecka. Saga ska äta ytterligare en femdagars-kur. Det blev även en tur med Loppan till BVC. Allt såg bra ut och hon växer som hon ska.
 
Känner mig verkligen som en gammal skurmopp med min rinnande näsa, ömmande kropp och bultande huvud så nu ska jag försöka sova en stund medan Loppan sover middag. Lillemannen fick hämtas av mormor idag (tack mamma!) och kommer hem senare ikväll så det är lika bra att passa på nu när det är lugnt.
 
/M



Klipp och bråk
Publicerat den

"Du vet inte hur ledsen man blir när man har bråkat med sina barn" Så säger Tommy och Annikas mamma till Pippi. Och jag kan inte annat än att hålla med. För det är just det jag har gjort med lillemannen ikväll. Bråkat. Och blivit sams. Men ändå så gnager det dåliga samvetet. 
 
För övrigt så har jag varit hos frissan idag. Jag kände ett behov av lite förändring så jag sa att hon fick göra vad hon ville (så länge det blev någon slags blont) och så här blev det:
Så här "kort" har inte barret varit på flera år! Känns både konstigt och fruktansvärt skönt. Och jag gillar de kalla blonda nyansern, de känns fräscha och passande till årstiderna som kommer. Nu ska bara lillemannen klippa sig också, sen är alla redo för hösten (och Loppans dop). Men det får bli morgondagens projekt.  
 
/M