Lite gott & blandat
Publicerat den

Nu har ni fått se en flaska glukos-äckel varje gång ni tittar in här på tok för länge. Mina värden efteråt var lägre men ändå så pass höga att jag fick order att undvika socker. Tänkt som en diabetiker sa hon. Först försvann mitt nikotin, sen mitt koffein och nu mitt socker. Släng in den där jävla foglossningen också så har ni mitt liv på en pinne...
 
(Känsliga läsare kan hoppa över följande stycke!)
 
Lillemannen har tillbringat större delen utav natten med att hosta upp slembollar, detta har resulterat i trötta föräldrar och ett tvättberg som får mig att vilja lipa en skvätt. Maskinerna snurrar för fullt och jag är tacksam att för att jag hade tid att tvätta lite i lugn och ro innan resten av familjen hämtades hem.
 
Nu byter vi ämne till nått helt annat.
 
Lite fattigare men mycket nöjdare blev jag när dessa härliga lack hamnade i mina ägor igår:
 

Man kan aldrig få för många nagellack! Nu suktar jag efter Sugar Crush-lacken i pastellfärger. Ljusa och fina färger vill jag ha nu när våren lurar runt hörnet (ignorera det svarta lacket på bilden, är det rea så är det).
 
Och så slutligen en liten update på bebisfronten. Hen har lagt sig med huvudet neråt och ligger ganska stabilt men inte fixerat. Hjärtljuden var bra och hen följer kurvan. Barnmorskan har även skickat en remiss för ett extra ultraljud och bokat en läkartid.
 
Det var allt för idag. Ha det bra tills nästa gång!
 
/M
 



Glukos
Publicerat den

Jag var och gjorde en glukosbelastning förra veckan. Det gick inget vidare, mina värden låg precis på gränsen. Så nu sitter jag här igen:
 
 
Smakar skit! Men är i alla fall skönt att jag är här själv idag för nu ska jag mysa ner mig i kuddarna som sötaste sköterskan bullade upp i soffan till mig. Tur att jag tog en bok med mig så jag har något att sysselsätta mig med fram tills klockan 10, då ska blodproverna tas. Håll tummarna för bättre värden idag...
 
/M