Sömnlösa nätter
Publicerat den

Idag har veckans sömnlösa nätter gjort sig smärtsamt påminda. Med två små som hostar som galningar och en stor som har ont i öronen så blir det inte mycket sömn. Hoppas dom blir friska snart.
 
Hur som helst så packade vi in alla våra trötta kroppar i bilen och åkte upp till byn för att fira barnens morfar idag. Rebecca hade gjort en supergod chokladtårta som vi smaskade i oss för glatta livet. 
 
 
Imorgon tänkte vi ha en sån där tråkdag med städ, tvätt och allt annat som vi vill slippa göra i helgen. Eller slippa och slippa. Det är födelsedagsfirande, hockey och massa annat som ska göras så det finns ingen tid över till att dansa loss med dammtrasan då.
 
/M



Sötaste nattlampan
Publicerat den

Nu är alla barnen hemma igen. Sista ungen körde huvudet i kudden strax efter 23 och nu lyser Barbapappa i fönstret. Superbra nattlampa som laddas upp och den blir inte varm så den kan ligga i sängen om man vill det.
 
 
Passade på att trycka ner oss i sängen allihopa och kolla på lite tv vid läggdags. Man får ju passa på när barnen har lov och det inte finns några tider att passa. Men nu ska jag passa på att stänga dom blå en stund. Det är ju en dag imorgon också.
 
/M



Sigrid
Publicerat den

Ett tag innan jul så såg jag att det hade kommit ut en ny bok i Sagan om Valhalla-serien. Snabbt som attans skrev jag upp den på önskelistan. Och eftersom mitt hjärta är så duktig på att följa listan så låg Sigrid där under gran nummer tre på julaftonskvällen. 
Men det var så himla längesedan jag läste resten av serien så jag började faktiskt från början. Ja, jag vet att böckerna är fristående men är det en del av en serie så vill jag liksom läsa alla i tur och ordning. 
 
/M



Vardagsbestyr
Publicerat den

Idag har jag tvättat för glatta livet, men det spelar liksom ingen roll för det finns alltid mer att tvätta i alla fall. De där jäkla korgarna blir aldrig tomma, börjar tvivla på att det finns någon botten på dom över huvud taget. Men men, nya tag i morgon.
 
För övrigt så har dagen bestått av städning, handling och så har jag varit iväg på lite hemlighetsmakerier. Skönt att komma iväg själv en stund. Hämta andan lite liksom. 
 
Nä, nu ska jag kolla på Mia och Klara en stund med den lille skrotungen som vägrar att sova. 
 
 
 
Barnen brukar jubla när den boxen åker fram. Och jag gråter inte precis, älskar Mia och Klara. Har ni inte sett dom så gör det. Nu!
 
/M
 
 



Nytt år...
Publicerat den

...och nya möjligheter. Det känns helt sjukt att det redan är 2015. Men samtidigt känns det väldigt skönt. Även om det fanns många fina stunder 2014 så var det inget bra år för mig. Men det är gammalt nu. 2015 ska bli mitt år. 
 
Några löfte kan jag inte påstå att jag gav. Men jag ska FÖRSÖKA att ta mer hand om mig själv och ge fan i att sitta med näsan i skärmen i tid och otid. Sen har jag några mål som jag vill uppnå men dom kan vi ta vid ett senare tillfälle. 
 
Nä, nu ska jag ta och mysa ner mig i soffan med en bok och njuta av stillheten en stund. Gott Nytt År på er! 
 
/M