Vår sommar, del 3
Publicerat den

Musikfesten fick avsluta förra inlägget så då börjar vi detta med ett kalas. I juli fyllde nämligen min "lilla" syster hela 20 år. Detta firades givetvis med massor med godsaker. Tårta, bullar och chokladkakor = matkoma delux.
Och så har vi varit på den årliga resan till High Chaparral. Lillemannen är ju helt tokig i hästar så det blev många turer i ponnyridningen (andra dagen hade han koll på vad hästarna fanns så han var först på plats). Det blev även några shower och massa karusellåkande. Vi trodde att han skulle älska tåget, men istället så blev han livrädd och efter halva rundan så fick han och jag hoppa av. Usch, vilket dåligt samvete jag har för att jag satte honom på det där jävla tåget! Som lite plåster på såren så gick vi och köpte lite godis och klappade hästarna medans dom andra åkte färdigt. På det stora hela så var vi väldigt nöjda men vi saknade kvällsshowerna. Hoppas att dom börjar med dom igen tills nästa år.
 
 
Vi ha sett vårt kära KHK gå på is. Lillemannen är duktigt nöjd när han får kolla på hockey (han tjatar så öronen blöder på oss här hemma). 11/9 är det dags för den riktiga premiären. Hoppas att det blir ett bra lag i år.
Och så sist men inte minst så har vi fått två nya familjemedlemmar, Nin och Bäver. Vi skulle egentligen bara ha en kompis till Fluffe, men det råkade visst bli två. Vi fick bygga ut kaninburen så nu har dom gott om plats.
 

Detta blev ett lite kortare inlägg men detta var det mesta av vår sommar. Så nu är frågan, när fan var vi hemma?
 
/M






NAMN
 

MAIL


URL





Spara?