Vår sommar, del 2
Publicerat den

Badat har vi faktiskt inte gjort allt för mycket, men några turer till stranden har det blivit. Jag tycker dock att det är helt fantastiskt tråkigt att vara på stranden så några turer har resten av familjen varit på utan mig. Men Alljungen gillar jag, vi brukar dock hålla oss på baksidan när Yoga är med så han också kan bada, jycken är helt tokig i vatten!
Två otroligt varma dagar spenderades på Astrid Lindgrens Värld. Jag är lite halvnöjd med delar av den vistelsen och det dröjer nog ett tag innan vi ger det en ny chans. Men barnen var i alla fall helnöjda och det är viktigast av allt.

Vi har varit på lövmarknaden, tosia bonnadan, östersjöfestivalen och Karlskrona skärgårdsfest. Alla har dom sin charm men östersjöfestivalen är min favorit, den är bäst organiserad och så kan man fynda massor med fina kläder till en liten peng. Lillemannen gillade nog skärgårdsfesten bäst. Jisses vad nöjd han var när han fick åka karuseller! Känns lite tråkigt att det är ett helt år till nästa gång faktiskt.
 

Jag har plockar massor med vinbär och krusbär från buskarna vi har utanför fönstret, och så har vi skördat allt som har överlevt i grönsakslandet, en liten "kärlekspotatis" bland annat. Nästa år planterar vi mer. Har jag nämnt att jag älskar att ha en egen trädgård?
 

En dag låg vi på Torkö och roade oss med att grilla korv och kolla på människorna som hoppade från klipporna. Vissa har ju inget vett i kroppen och många gick nog hem med svidande skinn och ett och annat blåmärke. Torkö är riktigt mysigt, men det är inget ställe man tar med ej simkunniga barn till så det var bara Loppan som var med oss där.
 
Vi har varit helt barnlediga ett par timmar under en kväll. Då passade vi på att gå på en privat musikfest. Det grillades, bandet spelade och så avslutades kvällen med karaoke. Jag besparade allas öron och höll mig till att bara kolla på när de andra sjöng. Ja, det finns ju en anledning till att jag bara sjunger i min ensamhet i bilen. En mycket trevlig kväll tycker jag.
 
 
Musikfesten får avsluta del 2 av vår sommar, tredje och sista delen kommer inom kort.
 
//M
 
 
 
 
 



Tezzi

Tror faktiskt jag ska packa ner både mig och dom stora pojkarna i era väskor nästa år för det var hiskligt vad grejer ni hittat på =P!

Svar: Då får jag nog köpa en större väska ;p
Mathilda



URL: http://tessimyname.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?