Vår sommar, del 1
Publicerat den

Vi satt här för några dagar sedan och tyckte att sommaren snart var över och att vi inte hade gjort någonting. Men när jag började kolla på sommarens bilder så började vi fundera på om vi hade varit hemma överhuvudtaget? Här har ni det mesta vi har hittat på i sommar:
 
Ja, nu kanske inte maj räknas som en av sommarmånaderna men det var i alla fall då som vår lilla tjej föddes och lillemannen blev helt plötsligt en nyfiken storebror! Jäkla ungar till att växa fort, jag hinner ju inte med...
 
 
Vi åkte på den årliga Halmstadsresan. 1 av 3 barn var med och hon gjorde inte mycket väsen av sig alls. Vädret var kanonbra så det var lite knepigt att hålla henne borta från solen. Bilresan gick dock över förväntan, hon sov mest.
 
 
Förra året parkerade vi en liten pool till barnen hos mina föräldrar, vi kunde tyvärr inte ha någon på vår lilla balkong. Poolen var sönder när vi plockade fram den igen så en ny, lite rymligare, variant införskaffades. Den nya poolen fick helt klart godkänt av barnen och dom har badat massor i den. Det bästa är att vi numera kan ha den hemma på vår egen altan. 
 
 
I vanlig ordning så åkte vi till Öland över midsommar, men i år valde vi att stanna en hel vecka. Denna vecka var väldigt innehållsrik med spetor i fötterna, sjukhusbesök, söndriga stolar, badande telefoner, en låst husvagn med nycklarna på insidan mitt i värsta hällregnet, dyblöta ungar i sanden, kubbspelande, minigolf och mycket mer. Nu skulle man ju lätt kunna tro att vi korkade upp flaskan så fort vi kom dit men nej, allt skedde under nyktra former. Ibland undrar jag hur vi lyckas med alla galenskaper? Vi dukade även upp med långbord på midsommarafton då fler människor kom på besök över dagen. Hela familjen, halva släkten och några goda vänner skapade fina minnen. Vi åker alltid till samma ställe så vi blir bara fler och fler för varje år. 38 personer var vi när midsommarmiddagen avnjöts.
 
 
Många dagar har tillbringats "hemma" i byn. Både soliga och regniga sådana. Vi har gått mellan husen, mina släktingar har nämligen haft den goda smaken att bosätta sig inom en kilometers avstånd från varandra. Lillemannens favoritsysselsättnig när vi är där är att kolla när tågen kör förbi. Och att följa med morfar överallt. Nöjd unge = nöjd mamma.
 
 
Vi har hälsat på mormor och morfar och kollat på gamla bilder. Upptäckte att vår lillemannens ögon är ruskigt lika morfars när han var ung (dock har han sin pappas ögonfärg). Vi har även firat att lilla mormor har hunnit fylla år hela 75 gånger. Och hittat muterade jättesniglar i deras trädgård.
 
 
En dag tillbringade vi ute på "Davidland". Barnen klappade fåren (prova att putta runt en barnvagn i en fårhage, I dare you!), tittade på kossor, satt i traktorerna och på fyrhjulingen och så bjöds det på fika på altanen. En härlig dag med nöjda familjemedlemmar helt enkelt, blir nog ett återbesök dit. 
 
 
Besöket på "Davidland" får avsluta detta inlägget, del 2 kommer inom en snar framtid. God natt på er! 
 
//M



Michaela

Så mysiga bilder, en riktig kanon sommar!

Svar: Tack! :)
Mathilda



URL: http://Http://michaelaantonsson.blogg.se





NAMN
 

MAIL


URL





Spara?